Morgenstund

Home / Morgenstund

Morgenstund

august 2, 2019 | Turbloggen | Ingen kommentarer

Et høytrykk rett sør for oss gir oss noen roligere dager med tanke på vind. Vi må flytte oss for motor, men det kan se ut til at vi nå får tilgang til noen små fine øyer med flotte strender. Avgang ble satt til 0600, mens det enda var mørkt, slik at vi kunne få strømmen på vårt lag i sundet innenfor Ile de Sein. Mannskapet ligger fortsatt i køya, jeg har fått kaffe i koppen, to skiver hjemmebakt brød med brunost på tallerken og Biscaya ligger blankt som et speil, det er nydelig. Terne dukker opp på AIS`n, de har akkurat kommet fra England og møter oss på øyene senere i dag. En flokk delfiner var tidlig oppe og slo følge med oss en liten stund. Siden vannet var så klart fikk vi god anledning til å betrakte hverandre:-)

Det ligger en liten film av delfinene på Instagram (seilruffen2019), vi fikk ikke lastet opp filmen nå her på bloggen. Kanskje vi får det til på et senere innlegg:-)

About Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *