Turen er i gang!

Home / Turen er i gang!

Turen er i gang!

juli 1, 2019 | Turbloggen | 3 kommentarer

Første stopp ble på Sandø, rett øst av Hvasser. Vi lå på svai, men etter en urolig natt med mye vind og svell flyttet vi oss inn til Hvasser. Vi har fått ordnet litt forskjellig småting, som vi hadde utsatt før avreise. Om et par timer kommer familien Rustand fra Drammen. De seiler med båten sin Magicus og har tre jenter. I morgen tidlig kommer familien Sunnarvik fra Nærsnes, med tante, onkel og tre kusiner. Vi skal alle tre båtene på langtur og vil følge hverandre mye på turen.

En av forberedelsene som gikk i vasken for vår del var pressing og berging av høy. Byger og fuktig vær satte en stopper for planene for dette på lørdag. Nå har en fantastisk gjeng trommet sammen på dugnad og gjort dette for oss. Tusen takk til hele gjengen!!

Dugnadsgjengen

About Author

3 Comments
  1. Snorre

    så morro at dere har kommet dere avgårde! Vi kjenner at det kribler i seilfoten 🙂 God tur, og kos dere Masse!

  2. Ellen

    Sender en takknemlig hilsen fra ponniene og meg for at høyet kom velberget i hus🤗🙏

  3. Annichen

    Så gøy å få følge dere på tur, andreas 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *