Om oss

Home / Om oss

Om oss

juni 12, 2019 | Om oss | 2 kommentarer

Vi er en familie på fem som bor på en gård i Sande i Vestfold. Vi har i mange år ønsket å seile på langtur. For fem år siden satte vi en tentativ plan om dette og kjøpte «Ruffen». Vi hadde hatt motorbåt i mange år, men friheten og rekkevidden til en seilbåt har alltid lokket oss. 

Maren og Aurora

Maren er 8 år og seiler som lettmatros. Hun er gårdsjente og veldig opptatt av dyrene på gården. Hun skulle gjerne hatt med katt og høns på tur.

Aurora er 11 år og seiler som matros. Hun er opptatt av natur og miljø og er familiens kunstnerspire. Hun er også interessert i samfunn og historie og får en fin mulighet til å lære mye det neste året.

Begge jentene er glade i å lese, tegne, bake og bygge Lego. De gleder seg stort til å se delfiner og skilpadder og bade i friminuttene på Ruffen-skolen.

Maria er snart 18 år og mener at hest er best. Hun går siste året på toppidrett hest og vil mønstre på i ferier. Jubelen vil bli stor når Maria mønstrer på!

Maria og Radieux du Melon

Eli er 36 år, elsker å reise og ser nytten av båt som et mobilt hjem for familien. Hun seiler som styrmann. Hun er i utgangspunktet landkrabbe, skog- og ferskvannsentusiast. Hun har lært seg å like båtlivet med Andreas, og håper og tror året vil gi nye store mestringsopplevelser på havet. Hun har tatt båtførerprøven, VHF/SRC-eksamen og har tatt ror-vakter dag som natt i ferier. Eli er utdannet sosionom, og har fått permisjon i videreutdanning i familieterapi, som sikkert kommer godt med.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-1.png

Andreas er 39 år og skipper på skuta. Langturdrømmen kom i barneskolealder etter inspirasjon fra boka «Jorda rundt med Elisabeth og Martin» på Red Admiral. Andreas har vokst opp ved sjøen og har hatt egen båt siden han var 8 år. Han gikk VK1 sjøfartsfag, men utdannet seg videre til trafikkflyger.

Kontakt oss:

E-post: asb@baartvedt.no, M:+4798849160, Iridium/satellitt: +881632712538

About Author

2 Comments
  1. Maileen Aaserud

    Jeg håper dere får en fin REISE HILSEN Nora bestevennen til maren😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *